hypotheek oversluiten: de ervaring van Dave
Hypotheken • 3 min leestijd

Een restschuld en tóch 700 per maand besparen: de ervaring van Dave

Eva van Lieshout - op 9 juni 2020

Een restschuld overhouden aan het verkopen van je oude woning is nooit leuk. Zo ook niet voor Dave van Rijsingen. Samen met zijn vrouw ging hij op zoek naar manieren om tóch te besparen. Zo sloot hij zijn hypotheek over bij Oversluiten.nl en bespaarde hij 700 euro per maand! We vroegen hem naar zijn ervaring.

afbeelding-blog-review-2

Als we aan onze klanten vragen wat hun verwachting was krijgen we vaak antwoorden zoals:”Het zal wel niet kunnen” of “Ik dacht niet dat het mogelijk zou zijn. Ook Dave antwoordde op deze manier. “In het begin had ik zoiets van: het zal wel niet kunnen in onze situatie.” Met “zijn situatie” bedoelt meneer van Rijsingen de restschuld van zijn oude woning. Het kan in zo’n geval namelijk lastiger zijn om je hypotheek over te sluiten. “Erik van Haaster was erg optimistisch en daardoor gingen wij er ook wel een beetje in geloven” vervolgt hij. Erik van Haaster is directeur en financieel adviseur bij Oversluiten.nl. Samen met andere financieel adviseurs heeft hij ervoor gezorgd dat Dave en zijn vrouw hun hypotheek over konden sluiten. “Uiteindelijk hebben ze alles waar gemaakt. Ik heb niets meer dan lof voor deze mensen!”

 

Van 1800 euro naar 1100 euro per maand

Meneer en mevrouw van Rijsingen betaalden eerst ongeveer 1800 euro per maand. Nadat ze hun hypotheek hebben overgesloten ligt dit bedrag nog maar op 1100 euro per maand! Maandelijks 700 euro besparen. “Dat is echt bizar!”, zegt een tevreden meneer van Rijsingen.

 

Van Leningvisie naar Oversluiten.nl

Al 15 jaar is Dave bij Oversluiten.nl. Veel van onze klanten kenden ons al onder onze oude naam Leningvisie. Ook Dave was al bekend met Leningvisie. Via internet kwam hij jaren geleden bij Leningvisie terecht. “We zaten eerst bij een ander waar ik niet helemaal tevreden was. We zagen Leningvisie staan en we dachten: laat ik het daar eens proberen. Ze hebben mij toen zo goed geholpen… En dat doen ze eigenlijk altijd! Ze houden me gewoon heel goed op de hoogte. Toen we onze hypotheek wilden oversluiten kwamen we in contact met Fabian van Oversluiten.nl. Hij heeft toen zo zijn best gedaan om alles op te lossen en toen kwamen er ook goed uit. Ik ben er eigenlijk bij gekomen en nooit meer weggegaan!” zegt meneer van Rijsingen. Ook na het oversluiten van een financieel product blijven onze financieel adviseurs altijd bereikbaar voor alle vragen van onze klanten.

>> lees meer over hypotheek oversluiten in onze gratis complete gids

 

“Zijn er ook nog verbeterpunten?”

Wij bij Oversluiten.nl willen onze klanten zo goed mogelijk helpen. We vragen daarom ook altijd naar verbeterpunten! Na tevreden en enthousiaste woorden was de laatste vraag die aan meneer van Rijsingen gesteld werd: “Zijn er ook nog verbeterpunten?”. Onze advies- en bemiddelingskosten zijn normaal 1995 euro. Als een zaak erg complex is en er is meer tijd nodig, kán het zijn dat dit tarief verhoogd wordt. Dit was ook het geval bij meneer en mevrouw van Rijsingen. “Dat had ik graag anders gezien” zegt Dave. Het uiteindelijke bedrag wordt natuurlijk wel altijd bekend gemaakt voordat de klant de dienstverlening tekent!

 

Ad Viseur Oversluiten.nl bank

"Ik heb alleen maar lof voor deze mensen!"

 

"Oversluiten.nl is hét platform om hypotheken, leningen en verzekeringen voordelig over te sluiten, zodat jij geld kan besparen. Wil jij zelf bekijken of je geld kan besparen door middel van het oversluiten? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan."
 
Mockup Hypotheek oversluiten gids
Hypotheek oversluiten: de gids

Ontvang gratis onze nieuwe hypotheek oversluiten gids!

Download de complete gids
Picture of Eva van Lieshout
Eva van Lieshout