nieuwe lening vrijheid
Leningen • 3 min leestijd

Een nieuwe lening voor meer handelingsvrijheid: de ervaring van meneer Orosz

Eva van Lieshout - op 27 juli 2020

Een 9 tot 5 baan en dat voor 40 jaar bij dezelfde werkgever, is voor meneer Orosz niet weggelegd. Robert Orosz, op dit moment 57 jaar, heeft al voor verschillende werkgevers gewerkt én al op verschillende manier voor zichzelf gewerkt. Nadat hij als chauffeur voor verschillende bedrijven werkzaam is geweest is hij voor zichzelf begonnen met het vervoeren van auto’s en boten door heel Europa.

afbeelding rondje orosz

Toen de DSB bank waar meneer Orosz zijn verbouwingshypotheek had afgesloten failliet ging wilde hij zo snel mogelijk op zoek naar een doorlopend krediet, dat hij ook kon gebruiken om te investeren in zijn nieuwe bedrijf. Op die manier kwam hij bij Oversluiten.nl terecht. In deze blog lees je zijn ervaring!

Waarom wilde je een nieuwe lening afsluiten bij Oversluiten.nl?

Zoals in de introductie al duidelijk wordt, is meneer Orosz een ondernemende man. Toen het bedrijf waarvoor hij in 2010 werkzaam was failliet ging, wilde hij compleet wat anders: “Ik wilde toen compleet iets anders gaan zoeken. Toen dacht ik: ik word chauffeur. Ik werd toen chauffeur voor de Sligro. Hierna ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik heb me ingeschreven bij de kamer van koophandel en ben toen begonnen als transporteur van auto’s en boten in Nederland en Europa.” Bij deze onderneming hield het niet op voor Robert. Nadat zijn vrachtwagen stuk ging en hij voor een ander bedrijf gewerkt had, kwam hij erachter dat ondernemen toch meer zijn ding is. “Ik heb me toen opnieuw ingeschreven bij de kamer van koophandel” zegt meneer Orosz. “De nieuwe lening wilde ik in eerste instantie afsluiten om van mijn verbouwingshypotheek af te komen.” De bank waar zijn verbouwingshypotheek liep ging namelijk failliet. “Een rode draad in mijn leven” zoals meneer Orosz lachend zegt. Doordat die bank werd overgenomen, werd zijn verbouwingshypotheek automatisch omgezet naar een lening, waardoor er veel veranderde in zijn belastingvoordeel. Dit was de voornaamste reden voor het afsluiten van een nieuwe lening bij Oversluiten.nl. Daarnaast was het belangrijk dat de lening verstrekt werd in de vorm van een doorlopend krediet. “Dit bedrag kan ik dan namelijk ook gebruiken om te investeren.”

 

“Oversluiten.nl kon mij het hoogste bedrag aanbieden”

Oversluiten.nl was niet het eerste bedrijf waarbij Robert aanklopte. “Ik heb ze allemaal benaderd.” zegt hij. “Soms zelfs hetzelfde bedrijf 2 of 3 keer. Ik heb in eerste instantie voor Oversluiten.nl gekozen omdat zij het hoogste bedrag aan konden bieden. Daarnaast kostte het bij Oversluiten.nl ook het minste moeite. Ik kon namelijk alles aanleveren via mijn tablet. Paspoorten, scans en bankafschriften kon ik allemaal in PDF via de mail doorsturen. Dit ging super snel!” De tevredenheid veranderde niet nadat hij had besloten zijn nieuwe lening bij Oversluiten.nl af te sluiten: “Vanaf het moment dat ik had besloten dat ik bij Oversluiten.nl mijn nieuwe lening af wilde gaan sluiten, was het volgens mij binnen 1 week al gedaan!”

>> lees meer over een nieuwe lening in onze gratis complete gids

 

 

Ad Viseur Oversluiten.nl bank

“Alles was binnen 1 week al gedaan!”

 

Wat vond je van de wijze waarop ons personeel je heeft geholpen?

Dat meneer blij was met het te lenen bedrag was al snel duidelijk. Wij van Oversluiten.nl vinden het ook heel belangrijk dat onze klanten zich op zijn/haar gemak voelen bij Oversluiten.nl. Ook aan meneer Orosz werd gevraagd wat hij van de werkwijze van het personeel vond: “Het ging gewoon perfect. Ik had een telefoonnummer die ik altijd kon bellen en alles ging gewoon als een speer!” Meneer Orosz heeft veel contact gehad met Brenda. Zij is werkzaam bij Oversluiten.nl als financieel adviseur. “De vrouw die ik te spreken kreeg was echt een dijk van een dame! Ze kon bij wijze van spreken mijn gedachten lezen. Via WhatsApp hadden we veel contact en dat ging gewoon perfect.” Meneer Orosz sluit af met de zin: “Brenda krijgt van mij echt een 10 en een griffel!” Dat horen we graag bij Oversluiten.nl.

"Oversluiten.nl is hét platform om hypotheken, leningen en verzekeringen voordelig over te sluiten, zodat jij geld kan besparen. Wil jij zelf bekijken of je geld kan besparen door middel van het oversluiten? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek wat jij kan besparen!"
Keukentafel-1
Gratis adviesgesprek:

Ga gratis in gesprek met één van onze financieel adviseurs voor uw nieuwe lening!

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek
Picture of Eva van Lieshout
Eva van Lieshout